CONEIX-NOS

Som una productora audiovisual que durant més de 20 anys d’activitat hem reunit a un grup de professionals de totes les àrees (cinematografia, postproducció, infografia 3D, programació i disseny gràfic).

El nostre objectiu és involucrar-nos amb els departaments de comunicació de cada client i bolcar tota la nostra passió de cara a aconseguir un producte excel·lent.

Estem especialitzats en la producció de: Vídeo corporatiu, vídeo promocional o de producte, espots publicitaris, vídeo industrial, aplicacions multimèdia i en models 3D generats per ordinador.

WORKFLOW

Per nosaltres és fonamental el contacte amb el client. Ens agrada impregnar-nos de la seva filosofia per poder transmetre-la al projecte. Per nosaltres és molt important entendre l’entorn que envolta al client, mostrar empatia, analitzar totes les dades associades a l’activitat i definir el seu objectiu.

El nostre workflow es basa a consensuar un guió i un pla de producció. A partir d’aquí es coordina el calendari d’acció, l’adaptació dels escenaris (plató, exteriors, escenaris reals), mitjans de rodatge (càmera, equips de moviment de càmera, il•luminació), estudi de so, música, locució, edició, imatge generada per ordinador (3D i grafisme), postproducció i presentació del màster final.